Kiria

Any de naixement: juny 2017
Sexe: Femella
Raça: American Bully
Mida: Mitjà

A la Kiria la van recollir a Hospitalet del Llobregat. La van trobar al carrer en molt mal estat i de seguida ens van donar l’avís. Estava molt primeta, totalment desnodrida. I van veure que alguna cosa més tenia aquesta petita. Les radiografies van diagnosticar un cos estrany al seu intestí. Una operació d’urgència va salvar-li la vida. I ara per sort, està recuperada i llesta per tenir una família de veritat!

És una gossa afectuosa, molt afectuosa amb la gent. Sensible i amorosa. Passeja molt bé sense estirar gaire de la corretja. No és compatible amb gats i en principi tampoc amb altres gossos. Al refugi, degut a l’estat de salut en què va entrar, ha estat sola. Però és possible que amb un altre gos, si es fan bé les presentacions, pugui conviure bé.

Kiria ho està passant malament a la protectora, no s’acostuma a viure a la gàbia. Però estem segurs que ens ajudareu a buscar una bona llar per ella i canviar així la vida de misèries que ha tingut. Vols donar-li una oportunitat a la Kiria?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: junio 2017
Sexo: Hembra
Raza: American Bully
Tamaño: Mediano

A Kiria la recogimos en Hospitalet del Llobregat. La encontraron en la calle en muy mal estado y enseguida nos dieron el aviso. Estaba muy delgada, totalmente desnutrida. Y vimos que algo más tenía esa pequeña. Las radiografías diagnosticaron un cuerpo extraño en su intestino. Una operación de urgencia le salvó la vida. ¡Y ahora por suerte, está recuperada y lista para tener una familia de verdad!

Es una perra cariñosa, muy cariñosa con la gente. Sensible y amorosa. Pasea muy bien sin estirar demasiado de la correa. No es compatible con gatos y en principio tampoco con otros perros. En el refugio, debido al estado de salud en el que entró, ha estado sola. Pero es posible que con otro perro, si se realizan bien las presentaciones, pueda convivir bien.

Kiria lo está pasando mal en la protectora, no se acostumbra a vivir en la jaula. Pero estamos seguros de que nos ayudaréis a buscar un buen hogar para ella y cambiar así la vida de miseria que ha tenido. ¿Quieres darle una oportunidad a Kiria?

Para más información llma al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org