Paca

Any de naixement: maig 2020
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Gran

La Paca va ser recollida amb una altra gossa, la Rita. Totes dues infestades a paparres. A la darrera foto podeu veure la gran quantitat, esgarrifa!
Estaven al voltant d’una finca a Granollers, al costat nostre encara continuen passant aquestes barbaritats. A causa de la deixadesa en la qual la tenien, presentava una forta anèmia que ja ha millorat per sort.

La Paca és una gossa alegre i molt simpàtica. Les seves ganes de viure enamoren a qui la coneix. Sociable amb altres gossos. Conviu amb el Bob a la gàbia i es porten molt bé. Ella és un amor, un amor que mentre no troba una família, viu a una gàbia. No és just després de tot el que haurà passat a la seva vida. Vine a veure a la Paca!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: mayo 2020
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Grande

Paca fue recogida con otra perra, Rita. Ambas infestadas en garrapatas. En la última foto podéis ver la gran cantidad, estremece!
Estaban alrededor de una finca en Granollers, a nuestro lado todavía siguen pasando estas barbaridades. Debido a la dejadez en la que la tenían, presentaba una fuerte anemia que ya ha mejorado por suerte.

Paca es una perra alegre y muy simpática. Sus ganas de vivir enamoran a quien la conoce. Sociable con otros perros. Convive con Bob en la jaula y se llevan muy bien. Ella es un amor, un amor que mientras no encuentra a una familia, vive en una jaula. No es justo después de todo lo que habrá pasado en su vida. ¡Ven a ver a Paca!

Para más información llma al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org