Taygers

Any de naixement: juliol 2020
Sexe: Mascle
Raça: American Pitbull Terrier
Mida: Gran

En Taygers va ser recollit a Hospitalet del Llobregat. Ningú el va reclamar. I us assegurem que és un gos 10! Taygers és tot bondat. Un gos afectuós i molt noble que es porta increïblement bé. Quan passes pel costat de la gàbia, el veus com intenta observar el món. Ell porta ja un temps amb nosaltres i creiem que ha començat a oblidar que la vida de veritat, no és una gàbia. Té una carona que enamora, però quan el coneixes, ja no el pots oblidar.

Busquem una súper família per ell. Volem que sigui un gos consentit i feliç. El vols ajudar?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: julio 2020
Sexo: Macho
Raza: American Pitbull Terrier
Tamaño: Grande

Taygers fue recogido en Hospitalet del Llobregat. Nadie le reclamó. ¡Y le aseguramos que es un perro 10! Taygers es todo bondad. Un perro cariñoso y muy noble que se porta increíblemente bien. Cuando pasas junto a la jaula, lo ves cómo intenta observar el mundo. Él lleva ya un tiempo con nosotros y creemos que ha empezado a olvidar que la vida de verdad no es una jaula. Tiene una carita que enamora, pero cuando lo conoces, ya no puedes olvidarlo.

Buscamos una súper familia para él. Queremos que sea un perro consentido y feliz. ¿Lo quieres ayudar?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org