Tyson

Any de naixement: abril 2017
Sexe: Mascle
Raça: Pitbull Terrier
Mida: Gran

En Tyson porta una història molt trista enganxada a la pell… No entrarem en molts detalls, no val la pena. Però si us direm que va sobreviure durant molt temps sol. Sobreviure no és viure. Cobrir les necessitats de menjar i aigua, no és cobrir les necessitats d’un animal. Però la vida de misèria que va tenir el Tyson és part del seu passat.

Va arribar totalment atemorit, però en pocs dies, el seu cor va confiar i començar a estimar a tots els que l’envoltem. És un gos simpàtic i alegre. I amb una gran sensibilitat a tot. Passeja molt bé i és molt agraït. En Tyson mereix una llar. La seva edat, raça i mida faran que de mitjana passi més temps a una gàbia que qualsevol altre animal. Però us demanem que mireu els seus ulls! Que mireu més enllà i doneu una oportunitat a un gos potencialment amorós i li salveu la vida. Vine a veure’l

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: abril 2017
Sexo: Macho
Raza: Pitbull Terrier
Tamaño: Grande

Tyson lleva una historia muy triste enganchada a la piel… No entraremos en muchos detalles, no vale la pena. Pero si os diremos que sobrevivió durante mucho tiempo solo. Sobrevivir no es vivir. Cubrir las necesidades de comida y agua, no es cubrir las necesidades de un animal. Pero la vida de miseria que tuvo Tyson es parte de su pasado.

Llegó totalmente atemorizado, pero en pocos días, su corazón confió y empezó a amar a todos los que le rodeamos. Es un perro simpático y alegre. Y con gran sensibilidad a todo. Pasea muy bien y es muy agradecido. Tyson merece un hogar. Su edad, raza y tamaño harán que en promedio pase más tiempo en una jaula que cualquier otro animal. ¡Pero os pedimos que miréis sus ojos! Que miréis más allá y déis una oportunidad a un perro potencialmente amoroso para salvarle la vida. ¡Ven a verlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org