Caramelo

Any de naixement: març 2009
Sexe: Mascle
Raça: Pastor
Mida: Gran

Un altre dels angelets que tenim al refugi. Un altre gos que ens té el cor trencat. A la seva edat no hi ha dret que hagi de viure a un refugi per animals abandonats. És molt vellet. Necessita amor. Un amor que possiblement no ha tingut mai. Caramelo és sociable amb altres gossos. Viu al pati amb mascles i femelles on es troba el seu amic Sultan també.

Passeja a poc a poc i quan surt, sempre fa les seves necessitats fora el pobret. No ens acostumem i us ho diem de veritat. El cor no s’endureix mai, almenys a nosaltres. I rescatar gossos en aquestes condicions et deixa l’ànima molt tocada. Que li passa a la nostra societat? Passen els anys i no millorem. Us demanem ajuda per aconseguir una llar per Caramelo. Una llar amorosa que li vulgui regalar la jubilació que tant necessita.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: marzo 2009
Sexo: Macho
Raza: Pastor
Tamaño: Grande

Otro de los angelitos que tenemos en el refugio. Otro perro que nos tiene el corazón roto. A su edad no hay derecho a que tenga que vivir en un refugio por animales abandonados. Es muy viejito. Necesita amor. Un amor que posiblemente nunca ha tenido. Caramelo es sociable con otros perros. Vive en el patio con machos y hembras donde se encuentra su amigo Sultan también.

Pasea despacio y cuando sale, siempre hace sus necesidades fuera del pobrecito. No nos acostumbramos y se lo decimos de verdad. El corazón nunca se endurece, al menos a nosotros. Y rescatar a perros en estas condiciones te deja el alma muy tocada. ¿Qué le pasa a nuestra sociedad? Pasan los años y no mejoramos. Le pedimos ayuda para conseguir un hogar para Caramelo. Un hogar amoroso que le quiera regalar la jubilación que tanto necesita.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org