Chocapic

Any de naixement: juliol 2021
Sexe: Femella
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Mitjà

Aquesta petitona la vàrem recollir a Canovelles. Ningú l’ha reclamat. Els primers dies va estar molt nerviosa. Estava sempre en estat d’alerta amb molta ansietat. Però de mica en mica, hem aconseguit que es relaxi.

És una gossa molt afectuosa amb la gent. Enèrgica i vital. Passeja molt bé, sempre pendent de tu per si pot rebre alguna llaminadura. És massa llesta la Chocapic! Busquem una bona família per ella. Encara és molt jove i es pot adaptar molt bé. Aprèn ràpid i serà una bona companya per qui la vulgui estimar.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: juliol 2021
Sexo: Femella
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Mitjà

Esta pequeñita la recogimos en Canovelles. Nadie le ha reclamado. En los primeros días estuvo muy nerviosa. Estaba siempre en estado de alerta con mucha ansiedad. Pero poco a poco, hemos logrado que se relaje.

Es una perra muy cariñosa con la gente. Enérgica y vital. Pasea muy bien, siempre pendiente de ti por si puede recibir alguna golosina. ¡Es demasiado lista Chocapic! Buscamos una buena familia para ella. Todavía es muy joven y puede adaptarse muy bien. Aprende rápido y será una buena compañera para quien quiera quererla.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org