Goku

Any de naixement: juny 2018
Sexe: Mascle
Raça: Bull Terrier
Mida: Mitjà

Ens encanta la carona del Goku. És un gos molt llest i simpàtic. Com molts animals, va ser trobat al carrer sense microxip. El vàrem publicar a les nostres xarxes socials per veure si algú el buscava, però no va tenir sort. Un cas més d’abandonament… En Goku passeja molt bé sense estirar gaire de la corretja. És obedient i aprèn molt ràpidament. Busquem una llar per aquesta preciositat. Vine a conèixer-lo!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: junio 2018
Sexo: Macho
Raza: Bull Terrier
Tamaño: Mediano

Nos encanta la carita de Goku. Es un perro listo y simpático. Como muchos animales, fue hallado en la calle sin microchip. Lo publicamos en nuestras redes sociales para ver si alguien lo buscaba, pero no tuvo suerte. Un caso más de abandono… Goku pasea muy bien sin estirar mucho de la correa. Es obediente y aprende muy rápidamente. Buscamos un hogar para esa preciosidad. ¡Ven a conocerlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org