Lon

Any de naixement: juny 2009
Sexe: Mascle
Raça: mestís
Mida: Petit

El vam recollir a Hospitalet del Llobregat i ningú l’ha reclamat. Lon va arribar al centre molt i molt espantat. Molts dies varen passar sense deixar-se manipular. Ara ha agafat una mica més de confiança. Però quan t’acostes, la por li paralitza el cos.

No està acostumat a passejar amb corretja, o això creiem. I ens fa preguntar una cosa: a on ha viscut tota la seva vida aquest pobre animal? Amb altres gossos és sociable. Ell no té problemes amb ningú. Però necessita paciència i molt d’afecte per començar a confiar. Lon és un gosset de només 5 quilos. Un petit que et mira amb ulls de terror.

Busquem una bona família per ell, conscient que hi ha un llarg camí a recórrer fins que Lon agafi confiança i comenci a gaudir de la seva nova vida. Vine a veure’l! Potser pots donar-li una oportunitat de viure la vida de nou.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: junio 2009
Sexo: Macho
Raza: mestizo
Tamaño: Pequeño

Lo recogimos en Hospitalet del Llobregat y nadie le ha reclamado. Lon llegó al centro muy asustado. Muchos días pasaron sin dejarse manipular. Ahora ha cogido algo más de confianza. Pero cuando te acercas, el miedo le paraliza el cuerpo.

No está acostumbrado a pasear en correa, o eso creemos. Y nos hace preguntar algo: ¿dónde ha vivido toda su vida este pobre animal? Con otros perros es sociable. Él no tiene problemas con nadie. Pero necesita paciencia y mucho cariño para empezar a confiar. Lon es un perrito de sólo 5 kilos. Un pequeño que te mira con ojos de terror.

Buscamos una buena familia por él, consciente de que hay un largo camino que recorrer hasta que Lon coja confianza y empiece a disfrutar de su nueva vida. ¡Ven a verlo! Quizás puedes darle una oportunidad de vivir la vida de nuevo.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org