Sultan

Any de naixement: novembre 2005
Sexe: Mascle
Raça: Pastor
Mida: Gran

El Sultan necessita una llar amb urgència. Fa un temps van entrar tres àngels al nostre refugi. Tres àngels sense sort. Un d’ells és el Sultan. Cap dels tres ha tingut una vida fàcil i ens trenca el cor que la vida tracti així a éssers nobles i indefensos.

El Sultan pateix atrossi i té una ferida molt lletja a la cara que ja estem tractant. És molt bo. Sap passejar amb corretja i es porta molt bé amb altres gossos. Ens encantaria dir-vos que és un gos feliç i que al refugi s’ho passa molt bé al pati. Però no és així. La realitat és que li fa mal el cos i l’ànima. Necessita una llar urgent. S’ha de recuperar físicament i emocionalment de moltes coses. T’animes a estimar a un dels més necessitats?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: noviembre 2005
Sexo: Macho
Raza: Pastor
Tamaño: Grande

Sultan necesita un hogar con urgencia. Hace un tiempo entraron tres ángeles en nuestro refugio. Tres ángeles sin suerte. Uno de ellos es Sultan. Ninguno de los tres ha tenido una vida fácil y nos rompe el corazón de que la vida trate así a seres nobles e indefensos.

Sultan sufre atroz y tiene una herida muy fea en la cara que ya estamos tratando. Es muy bueno. Sabe pasear en correa y se lleva muy bien con otros perros. Nos encantaría deciros que es un perro feliz y que en el refugio se lo pasa muy bien en el patio. Pero no es así. La realidad es que le duele el cuerpo y el alma. Necesita un hogar urgente. Debe recuperarse física y emocionalmente de muchas cosas. ¿Te animas a querer a uno de los más necesitados?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org