Caty

Any de naixement: juny 2020
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

La Caty és una gosseta totalment adorable. Molt dolça i una miqueta tímida quan la coneixes. Però en pocs minuts, agafa confiança i comença a regalar amor.

Amb altres gossos es porta molt bé. Sociable amb mascles i femelles. La Caty va arribar amb por, segurament va patir massa. Però esperem que aviat algú s’enamori d’ella i pugui oblidar les coses dolentes del passat.

Ella vol trobar la sort. Aconseguir-la i quedar-se amb ella. No demana massa, només una família a qui estimarà amb tot el seu cor. I amb això només ens podeu ajudar vosaltres. T’agradaria ser la seva nova família?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: junio 2020
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Caty es una perrita totalmente adorable. Muy dulce y algo tímida cuando la conoces. Pero en pocos minutos, toma confianza y comienza a regalar amor.

Con otros perros se lleva muy bien. Sociable con machos y hembras. Caty llegó con miedo, seguramente sufrió demasiado. Pero esperemos que pronto alguien se enamore de ella y pueda olvidar lo malo del pasado.

Ella quiere encontrar la suerte. Conseguirla y quedarse con ella. No pide demasiado, sólo una familia a la que amará con todo su corazón. Y con esto sólo nos podéis ayudar vosotros. ¿Te gustaría ser su nueva familia?

Para más información llma al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org