Coco

Any de naixement: febrer 2020
Sexe: Mascle
Raça: American Staffordshire
Mida: Mitjà

Va arribar al refugi molt estressat. La situació de viure a una gàbia el superava. Però amb el temps, s’ha acostumat a aquest tipus de vida. Una llàstima que animals bons i nobles hagin de normalitzar viure privats de llibertat, alegries i amor.

Coco és un gos bo i obedient. Sociable amb femelles. Conviu amb la Lu i junts es fan companyia a la gàbia. Busca una llar responsable. Amor i tendresa per superar la tristor que ara mateix té el seu cor. El vols venir a conèixer?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: febrero 2020
Sexo: Macho
Raza: American Staffordshire
Tamaño: Mitjà

Llegó al refugio muy estresado. La situación de vivir en una jaula le superaba. Pero con el tiempo, se ha acostumbrado a ese tipo de vida. Una lástima que animales buenos y nobles tengan que normalizar vivir privados de libertad, alegrías y amor.

Coco es un perro bueno y obediente. Sociable con hembras. Convive con Lu y juntos se hacen compañía en la jaula. Busca un hogar responsable. Amor y ternura para superar la tristeza que ahora mismo tiene su corazón. ¿Quieres venir a conocerlo?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org