Gucci

Any de naixement: setembre 2020
Sexe: Mascle
Raça: Rottweiler
Mida: Gran

El Gucci és un gos amb caràcter, per això ens agradaria trobar per ell una família amb experiència en aquestes races. Va arribar, com la majoria d’animals del centre, desubicat, espantat i sense entendre res.

La gàbia no la porta bé, però els educadors estan treballant molt amb ell per millorar l’estrès que pateix. És un gos simpàtic i molt llest. Tenim molta esperança que algú es fixi en ell tot i saber que aquests casos són més difícils. Sempre diem que hi ha una família per cada animal. Ens ajudes a trobar l seva? Vine a veure’l!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: setembre 2020
Sexo: Macho
Raza: Rottweiler
Tamaño: Grande

Gucci es un perro con carácter, por eso nos gustaría encontrar para él a una familia con experiencia en estas razas. Llegó, como la mayoría de animales del centro, desubicado, asustado y sin entender nada.

La jaula no la lleva bien, pero los educadores están trabajando mucho con él para mejorar el estrés que sufre. Es un perro simpático y muy listo. Tenemos mucha esperanza de que alguien se fije en él pese a saber que estos casos son más difíciles. Siempre decimos que hay una familia por cada animal. ¿Nos ayudas a encontrar la suya? ¡Ven a verlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org