Àfrica

Any de naixement: juny 2017
Sexe: Femella
Raça: American Staffordshire
Mida: Mitjà

Una preciositat de gossa que busca amor per sempre. És molt sociable amb altres gossos. Conviu amb un mascle a la gàbia i es porten molt bé. És positiva a leishmània. Però està en tractament i la té totalment controlada. Passeja molt bé i és molt dolça.

Ens encantaria trobar una llar per ella. Fins al moment, ningú s’ha fixat en aquesta petita.

Us demanem que la mireu amb el vostre cor. Mireu quines ganes de viure que té. I li doneu una oportunitat. Vosaltres li regalareu una vida que ara no té. I ella, fidelitat per sempre. Vine a conèixer-la!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: junio 2017
Sexo: Hembra
Raza: American Staffordshire
Tamaño: Mediano

Una preciosidad de perra que busca amor para siempre. Es muy sociable con otros perros. Convive con un macho en la jaula y se llevan muy bien. Es positiva en leishmania. Pero está en tratamiento y la tiene totalmente controlada. Pasea muy bien y es muy dulce.

Nos encantaría encontrar un hogar para ella. Hasta el momento, nadie se ha fijado en esa pequeña. Te pedimos que la mires con tu corazón. Mira qué ganas de vivir que tiene. Dale una oportunidad. Vosotros le regalaréis una vida que ahora no tiene. Y ella, fidelidad para siempre. ¡Ven a conocerla!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org