Rita

Any de naixement: maig 2017
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

La Rita va arribar al refugi en molt males condicions de salut. Ens segueix sorprenent veure com venen alguns animals. Però el que encara ens sorpren més és la seva capacitat de resiliència i ganes de viure.

La Rita és molt bona i conviu amb altres gossos. Però encara té algunes pors de la seva vida passada. Ha millorat moltíssim des que està amb nosaltres, i segur que acaba d’estar feliç en una família plena d’amor. L’ajudes amb una segona oportunitat?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: mayo 2017
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Rita llegó al refugio en muy malas condiciones de salud. Nos sigue sorprendiendo ver cómo vienen algunos animales. Pero lo que más nos sorprende es su capacidad de resiliencia y ganas de vivir.

Rita es muy buena y convive con otros perros. Pero todavía tiene algunos miedos de su vida pasada. Ha mejorado muchísimo desde que está con nosotros, y seguro que acaba de estar feliz en una familia llena de amor. ¿Le ayudas con una segunda oportunidad?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org