Zeus

Any de naixement: desembre 2016
Sexe: Mascle
Raça: Pitbull Terrier
Mida: Mitjà

Mireu quina carona té aquest petit! Ens té enamorats a tots! En Zeus va arribar al refugi a mans dels seus propietaris que no podien cuidar més d’ell.

Des del primer dia, vàrem veure que Zeus era un gos 10. Amorós i tranquil. Molt sociable amb altres gossos. Molt net, no es fa res a dins de la seva gàbia. És obedient i molt simpàtic. Conviu a la gàbia amb una femella i es porten molt bé.

Busquem una bona llar per ell. La millor! Volem que visqui envoltat d’amor i que mai li tornin a trencar el cor. Vine a conèixer el Zeus!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: diciembre 2016
Sexo: Macho
Raza: Pitbull Terrier
Tamaño: Mitjà

¡Mirad qué carita tiene este pequeño! ¡Nos tiene enamorados a todos! Zeus llegó al refugio a manos de sus propietarios que no podían cuidar más de él.

Desde el primer día, vimos que Zeus era un perro 10. Amoroso y tranquilo. Muy sociable con otros perros. Muy limpio, nada se hace dentro de su jaula. Es obediente y muy simpático. Convive en la jaula con una hembra y se llevan muy bien.

Buscamos un buen hogar por él. ¡La mejor! Queremos que viva rodeado de amor y que nunca le vuelvan a romper el corazón. ¡Ven a conocer el Zeus!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org