Goma

  • Any de naixement: juliol 2012
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

La Goma és una gateta ja gran. Va arribar ferida i va estar un temps a l’enfermeria, però ja està recuperada. És tímida i està molt espantada… No enten res del que li ha passat. En poc temps ha passat per molts canvis i experiències traumàtiques…. És hora que trobi una llar i pugui ser feliç. Cap ésser viu hauria de viure amb por.

La Goma només busca una mica de mimos i tranquil·litat. L’ajudes a trobar família? Vine a conèixer-la!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: juliol 2012
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Goma es una gatita ya mayor. Llegó herida y estuvo un tiempo en la enfermería, pero ya está recuperada. Es tímida y está muy asustada… No entiende nada de lo que le ha pasado. En poco tiempo ha pasado por muchos cambios y experiencias traumáticas… Es hora de que encuentre un hogar y pueda ser feliz. Ningún ser vivo debería vivir con miedo.

Goma sólo busca un poco de mimos y tranquilidad. ¿La ayudas a encontrar familia? ¡Ven a conocerla!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org