Pichichi

  • Any de naixement: desembre 2013
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

Un gat que va ser atropellat i va arribar al refugi mort de por. Respirava malament, tenia una fissura i sang per tota la boca. A l’inici era molt desconfiat amb tothom. Però va passar el temps i de mica en mica es va anar recuperant i acostumant-se a les persones. Deixant-se cuidar i fer les cures.

Quan va ser introduït a la gatera va tornar-se de nou molt poruc, sempre corrent amunt i avall per amagar-se i fugir de les persones. Però tot és qüestió de temps i ara el Pichichi és un gat molt mimós, que va al darrere buscant a la gent i fent saltirons per arribar a les mans.

Això si, no li agrada que l’agafin i que l’atossiguin, però si vas amb calma és super amorós i molt xerraire.

Petit, has hagut de passar per tant… però ara per fi podem presentar-te, explicar la teva història i desitjar que algú vulgui aviat que formis part de la seva família. Vols ajudar el Pichichi a trobar una llar?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: diciembre 2013
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Un gato que fue arrollado y llegó al refugio muerto de miedo. Respiraba mal, tenía una fisura y sangre por toda la boca. Al principio era muy desconfiado con todo el mundo. Pero pasó el tiempo y poco a poco se fue recuperando y acostumbrándose a las personas. Dejándose cuidar y realizar los cuidados.

Cuando fue introducido en la gatera se volvió de nuevo muy miedoso, siempre corriendo arriba y abajo para esconderse y huir de las personas. Pero todo es cuestión de tiempo y ahora Pichichi es un gato muy mimoso, que va detrás buscando a la gente y dando saltitos para llegar a las manos.

Eso sí, no le gusta que lo cojan y que le molesten demasiado, pero si vas con calma es super amoroso y muy charlatán.

Pequeño, has tenido que pasar por tanto… pero ahora por fin podemos presentarte, contar tu historia y desear que alguien quiera pronto que formes parte de su familia. ¿Quieres ayudar a Pichichi a encontrar un hogar?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org