Caloret

  • Any de naixement: juliol 2020
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

Aquest gat tan bonic es diu Caloret. Actualment viu a la gatera i des del primer dia que s’hi passeja amunt i avall com si hi hagués viscut sempre.

El Caloret és un gat intens, confiat. És un gat que es fa notar! Li agraden molt les carícies i que estiguis per ell. A la que et veu arribar ja ve corrents a per mimos. Als altres gats els tolera, però no s’hi fa gaire.

Va arribar al refugi al mes d’agost i per això té aquest bonic nom. Un gat intel·ligent i curiós que necessita trobar una llar! A la gatera està molt estressat, primet. Busca una família que vulgui un gat amorós i molt sociable amb la gent. Un espai on poder trobar el relax i la pau que no té a la gatera. Vine a conèixer aquesta preciositat!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: julio 2020
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Este gato tan bonito se llama Caloret. Actualmente vive en la gatera y desde el primer día que se pasea arriba y abajo como si hubiera vivido siempre.

Caloret es un gato intenso, confiado. ¡Es un gato que se hace notar! Le gustan mucho las caricias y que estés por él. A la que te ve llegar ya viene corriendo por mimos. A los otros gatos les tolera, pero no se hace mucho.

Caloret llegó al refugio en agosto y por eso tiene este bonito nombre. ¡Un gato inteligente y curioso que necesita encontrar un hogar! En la gatera está muy estresado, delgado. Busca una familia que desee un gato amoroso y muy sociable con la gente. Un espacio donde poder encontrar el relax y la paz que no tiene en la gatera. Ven a conocer a esta preciosidad!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org