Kaira

Any de naixement: setembre 2020
Sexe: Femella
Raça: Pitbull Terrier
Mida: Mitjà

La Kaira va ser trobada en mal estat amb els seus cadells. Estava molt molt prima i tenia paparres per tot el cos. La Kaira ha estat en acollida amb els seus petits fins ara que ja es troben preparats per trobar una adopció. 

Els seus fills son 3 mascles de 2 mesos i mig. Important! Quan siguin grans necessitaran llicència GPP, ja que son mestissos de pitbull. Recordar que son petits que poden mossegar coses, que han d’aprendre a jugar, a relacionar-se amb la gent i els altres gossos, a fer les seves necessitats on toca, etc.

Cerquem famílies responsables i compromesses per tots quatre, Especialment per la Kaira, la mami. Una gosseta positiva en leishmania, molt bona, molt carinyosa i que ha conviscut en una llar la mar de bé. Vine a conèixer la Kaira!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: septiembre 2020
Sexo: Hembra
Raza: Pitbull Terrier
Tamaño: Mediano

Kaira fue encontrada en mal estado con sus cachorros. Estaba muy delgada y tenía garrapatas por todo el cuerpo. Kaira ha estado en acogida con sus pequeños hasta ahora que ya se encuentran preparados para encontrar una adopción.

Sus hijos son 3 machos de 2 meses y medio. ¡Importante! Cuando sean mayores necesitarán licencia GPP, ya que son mestizos de pitbull. Recordar que son pequeños que pueden morder cosas, que deben aprender a jugar, a relacionarse con la gente y otros perros, a hacer sus necesidades donde toca, etc.

Buscamos familias responsables y comprometidas por los cuatro, especialmente por Kaira, mami. Una perrita positiva en leishmania, muy buena, muy cariñosa y que ha convivido en un hogar la mar de bien. ¡Ven a conocer a Kaira!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org