Chuli

Any de naixement: desembre 2020
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

Una gossa amb problemes de comportament, però que amb ajuda i amor, ho pot superar. Necessita una llar!

La vàrem recollir a Hospitalet de Llobregat. La seva entrada al refugi va ser molt traumàtica. Estava molt espantada i no es deixava manipular. De mica en mica va agafar confiança amb els educadors del centre i també amb voluntaris. Vàrem descobrir una gossa amb infinites ganes d’estimar, però que per un passat molt trist, queden amagades sota una aparença de gossa nerviosa i inquieta.

La Chuli va ser adoptada, però per desgràcia ha tornat al refugi. La família va intentar corregir alguns comportaments que tenia, però no ha estat possible que continuï amb ells. Els hi estem agraïts per l’oportunitat que li van donar. Volem continuar buscant una llar per ella. Un lloc on trobi la felicitat i estabilitat que necessita. Una personaque tingui experiència amb gossos i estigui disposada a treballar els problemes de comportament de la Chuli. Si no la trobem, viurà tota la seva vida en un refugi per animals abandonats. Només necessita temps i paciència. La recompensa és tan gran! Vine a veure-la!!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: desembre 2020
Sexo: Femella
Raza: Mestís
Tamaño: Mediano

Una perra con problemas de comportamiento, pero que con ayuda y amor, puede superarlo. ¡Necesita un hogar!

La recogimos ​​en Hospitalet de Llobregat. Su entrada en el refugio, fue muy traumática. Estaba muy asustada y no se dejaba manipular. Poco a poco cogió confianza con los educadores del centro y también con voluntarios.

Descubrimos a una perra con infinitas ganas de amar, pero que por un pasado muy triste, quedan escondidas bajo una apariencia de perra nerviosa e inquieta.

Chuli fue adoptada, pero por desgracia ha vuelto al refugio. La familia intentó corregir algunos comportamientos que tenía, pero no ha sido posible que siga con ellos. Les estamos agradecidos por la oportunidad que le dieron. Queremos seguir buscando un hogar para ella. Un lugar en el que encuentre la felicidad y estabilidad que necesita. Una persona que tenga experiencia con perros y esté dispuesta a trabajar los problemas de comportamiento de Chuli. Si no la encontramos, vivirá toda su vida en un refugio por animales abandonados. Ven a conocerla!!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org