Terry

Any de naixement: setembre 2011
Sexe: Mascle
Raça: Bretó
Mida: Mitjà

Va arribar al refugi amb una altra gosseta, la Mora. Tots dos s’han quedat sols en morir el seu propietari. En Terry és un gos molt afectuós. Passeja molt bé sense estirar la corretja. Amb la Mora es porten molt bé. Ara està una mica espantat, però és normal amb tot el que han hagut de passar. Però quan entres a la seva gàbia, la seva mirada s’enlluerna i comença a demanar atencions.

Terry és un gos sènior mitjà (13kg) amb moltes ganes de viure i estimar. Ens encantaria que trobes una família que l’estimi per sobre de tot! El vols venir a veure?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: septiembre 2011
Sexo: Macho
Raza: Bretón
Tamaño: Mediano

Llegó al refugio con otra perrita, Mora. Ambos se quedaron solos al morir su propietario. Terry es un perro muy cariñoso. Pasea muy bien sin estirar la correa. Con Mora se llevan muy bien. Ahora está algo asustado, pero es normal con todo lo que han tenido que ocurrir. Pero cuando entras en su jaula, su mirada se deslumbra y empieza a pedir cuidados.

Terry es un perro senior medio (13kg) con muchas ganas de vivir y amar. ¡Nos encantaría que encuentre a una familia que le quiera por encima de todo! ¿Quieres venir a verlo?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org