Draco

Any de naixement: juny 2020
Sexe: Mascle
Raça: Pitbull Terrier
Mida: Mitjà

El Draco va viure els seus primers 5 anys amb una família fins que la vida se li va capgirar. Ara viu al refugi.

És un gos de mida gran que ho va passar realment malament quan va arribar. No s’adaptava, la gàbia el consumia, va començar a aprimar-se i a autolesionar-se.

Actualment el Draco viu en un dels patis i està una mica millor. És un gos molt net, ha estat acostumat molt anys a la vida en un pis, a la vida de ciutat.

Al Draco creiem que li aniria bé una llar amb un ambient tranquil, preferiblement sense nens, amb un/uns adoptants que li donessin una rutina i fessin molt de vincle amb ell.

Confiem que arribi algú al refugi disposat a #adoptar a un gos com el Draco. A adaptar la seva rutina a les necessitats del gos i invertir temps perquè aquest “grandullón” pugui tornar a tenir una bona vida. Aquesta carona preciosa es mereix una segona oportunitat. 

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: junio 2020
Sexo: Macho
Raza: Pitbull Terrier
Tamaño: Mediano

Draco vivió sus primeros 5 años con una familia hasta que la vida se le dio la vuelta. Ahora vive en el refugio.

Es un perro de gran tamaño que lo pasó realmente mal cuando llegó. No se adaptaba, la jaula lo consumía, empezó a adelgazar y autolesionarse.

Actualmente Draco vive en uno de los patios y está algo mejor. Es un perro muy limpio, ha estado acostumbrado muchos años en la vida en un piso, en la vida de ciudad.

A Draco creemos que le iría bien un hogar con un ambiente tranquilo, preferiblemente sin niños, con un/os adoptantes que le dieran una rutina y hicieran mucho vínculo con él.

Confiamos en que llegue alguien al refugio dispuesto a #adoptar a un perro como Draco. A adaptar su rutina a las necesidades del perro e invertir tiempo para que ese “grandullón” pueda volver a tener una buena vida. Esta carita preciosa merece una segunda oportunidad.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org