Gala

Any de naixement: setembre 2012
Sexe: Femella
Raça: Dogo
Mida: Gran

Els ulls de la Gala ho diuen tot. Un animal que necessita amb urgència una llar. Recollida a Bigues i Riells. Estat mental deprimit, dolor abdominal, múltiples lesions a la pell, mastitis, otitis crònica… no cal que seguim per tal que us feu una idea de com va arribar.

I amb tot el que haurà patit, el que us podem assegurar és que la Gala és extremadament bona. Una gossa afectuosa i noble que es deixa fer de tot. Cures, manipulació… Amb altres gossos és sociable i amb la gent un amor.

No sabem que van fer amb ella. Creiem que criar i criar sense parar. Sense deixar el seu cos descansar. Li van tallar les orelles cruelment, per a després ni tan sols, netejar-li de tant en tant…

Busquem una llar molt especial per ella. Especial com l’àngel que és. Mereix rebre tot l’amor del món i oblidar el més aviat possible una vida on no va ser feliç. Gala és de mida gran, però passeja sense estirar la corretja. Neta i respectuosa amb el seu espai. La vols venir a conèixer?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: septiembre 2012
Sexo: Hembra
Raza: Dogo
Tamaño: Grande

Los ojos de Gala lo dicen todo. Un animal que necesita con urgencia un hogar. Recogida en Bigues i Riells. Estado mental deprimido, dolor abdominal, múltiples lesiones en la piel, mastitis, otitis crónica… no hace falta que sigamos para que se haga una idea de cómo llegó.

Y con todo lo que habrá sufrido, lo que podemos asegurar es que Gala es extremadamente buena. Una perra cariñosa y noble que se deja hacer de todo. Cuidados, manipulación… Con otros perros es sociable y con la gente un amor.

No sabemos que hicieron con ella. Creemos que criar y criar sin cesar. Sin dejar su cuerpo descansar. Le cortaron las orejas cruelmente, para después ni siquiera, limpiarle de vez en cuando…

Buscamos un hogar muy especial por él. Especial como el ángel que es. Merece recibir todo el amor del mundo y olvidar lo antes posible una vida donde no fue feliz. Gala es de gran tamaño, pero pasea sin estirar la correa. Limpia y respetuosa con su espacio. ¿Quieres venir a conocerla?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org