Capone

Any de naixement: maig 2017
Sexe: Mascle
Raça: Pitbull Terrier
Mida: Gran

El vàrem recollir a Granollers i ningú el va reclamar. És un gos molt simpàtic que sempre remena la cua i reparteix amor a tothom que se li acosta.

Amb altres gossos és sociable. Ha conviscut amb femelles a la gàbia i es porta molt bé. Ara comparteix espai amb la Rita i es fan molta companyia. La soledat no els hi fa cap bé als animals.

Passeja bé. Surt amb energia i emoció. Li enanta començar a olorar-ho tot i sentir el sol a la cara. Però al tornar, la realitat és la que és. I ell es queda moltes hores sol com la resta de companys que viuen al refugi.

Busquem una bona llar per ell. El vols venir a conèixer?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: mayo 2017
Sexo: Macho
Raza: Pitbull Terrier
Tamaño: Grande

Lo recogimos en Granollers y nadie lo reclamó. Es un perro muy simpático que siempre mueve la cola y reparte amor a todo el mundo que se le acerca.
Con otros perros es sociable. Ha convivido con hembras en la jaula y se lleva muy bien. Ahora comparte espacio con Rita y se hacen mucha compañía. La soledad no les hace ningún bien a los animales.
Pasea bien. Sale con energía y emoción. Le encanta empezar a olerlo todo y sentir el sol en la cara.
Pero al volver, la realidad es la que es. Y él se queda muchas horas solo como el resto de compañeros que viven en el refugio.
Buscamos un buen hogar para él. ¿Quieres venir a conocerlo?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org