Emilio

  • Any de naixement: Març 2022
  • Sexe: Mascle
  • Color: Tigrat
  • Mida: Petit-Mitjà

L’Emilio és un gat molt jovenet. Va ser trobat voltant entre les vies del tren. Quan el vam aconseguir agafar se li va revisar si duia microxip: res de res. Van passar els dies i no el va reclamar ningú.

A l’inici l’Emilio estava molt i molt espantat. Amb el temps ha anat millorant, però si no et coneix és millor apropar-te amb cautela, allargar-li la mà perquè t’olori i deixar que sigui ell qui vingui cap a tu. L’Emilio és un gatet bo però una mica poruguet. Temps, amor i paciència és tot el que aquest petit necessita. 🙂

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoradegranollers.org


Emilio es un gato muy jovencito. Fue encontrado cerca de las vías del tren. Cuando lo conseguimos coger se le revisó si llevaba microchip: ni rastro. Pasaron los días y tampoco lo reclamó nadie.

Al inicio Emilio estaba muuuy asustado. Con el tiempo ha ido mejorando, pero si no te conoce es mejor acercarte con cautela, alargarle la mano para que pueda oloerte y dejar que sea él quien venga hacia ti. Emilio es un gatito bueno pero un poco miedoso. Tiempo, amor y paciencia es todo el que este pequeño necesita. 🙂

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoradegranollers.org