Islàndia

  • Any de naixement: Setembre 2019
  • Sexe: Femella
  • Color: negre amb una taca blanca al pit
  • Mida: Mitjana

L’Islàndia és una gateta de 3 anys que va arribar al refugi amb les seves filles. De mica en mica s’han anat adoptant i ara només queda ella i l’última de les seves petites, l’Ipa. L’Ipa és una gateta negra de pèl semillarg, una mica porugueta amb la gent i amb molt vincle amb la seva mare.

L’Islàndia és una gata super bona, molt confiada amb les persones i bona amb altres gats. Li encanta que la toquin i estiguin per ella. L’Islàndia té un pèl brillant i negre, és una gata molt bonica, neta i força tranquil·la.

L’Islàndia ha entrat al refugi en una época de molts gats petits i això l’ha tornat força invisible per a les adopcions. Esperem que tingui sort aviat!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoradegranollers.org


Islandia es una gatita de 3 años que llegó al refugio con sus hijas. Poco a poco se han ido adoptando todas y ahora solo queda ella y la última de sus pequeñas, Ipa. Ipa es una gatita negra de pelo semilargo, un poco miedosilla con la gente y con mucha dependencia de su madre.

Islandia es una gata muy buena, muy confiada con las personas y buena con otros gatos. Le encanta que la toquen y estén por ella. Islandia tiene un pelo brillante y negro, es una gata muy bonita, limpia y bastante tranquila.

Islandia ha entrado al refugio en una época de muchos gatos pequeños y esto la ha vuelto bastante invisible para las adopciones. ¡Esperamos que tenga suerte pronto!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoradegranollers.org