Boxter

  • Any de naixement: juliol 2019
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

Molts coneixem la leishmania per ser una malaltia que afecta als gossos, però també ho pot fer en gats.

Un gat pot tenir leishmania quan està immunodeprimit, ja que si el gat té un sistema de defenses “normal” el seu organisme és capaç de controlar la infecció del paràsit fins a eliminar-la.

En el cas del Boxter, aquest preciós siamès, això no ha estat possible. El Boxter és un gat amb immunodeficiència felina i també amb leishmania. Fa vida normal, però requereix medicació diària.

El Boxter té 3 anys i és un gat encantador! Carinyós, dòcil, casolà… ens desfaríem en elogis parlant-vos d’aquest gat. És molt tranquil i pacífic.

Ens trenca el cor perquè el seu diagnòstic fa que ens estigui costant molt i trobar família per a ell. Necessitem trobar-li una llar. Aquest àngel d’ulls blaus ha de passar l’hivern tranquil i calentó al costat d’una família que de segur el gaudirà moltíssim. vols ajudar al Boxter? Vine a conèixer-lo!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: julio 2019
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Muchos conocemos la leishmania por ser una enfermedad que afecta a los perros, pero también puede hacerlo en gatos.

Un gato puede tener leishmania cuando está inmunodeprimido, puesto que si el gato tiene un sistema de defensas “normal” su organismo es capaz de controlar la infección del parásito hasta eliminarla.

En el caso del Boxter, este precioso siamés, esto no ha sido posible. Boxter es un gato con inmunodeficiencia felina y también con leishmania. Hace vida normal pero requiere medicación diaria.

¡Boxter tiene 3 años y es un gato encantador! Cariñoso, dócil, casero… nos desharíamos en elogios hablándote de este gato. Es muy tranquilo y pacífico.

Nos rompe el corazón porque su diagnóstico hace que nos esté costando mucho y encontrar a familia para él. Necesitamos encontrarle un hogar. Este ángel de ojos azules debe pasar el invierno tranquilo y calentito junto a una familia que seguro lo disfrutará muchísimo. ¿Quieres ayudar a Boxter? ¡Ven a conocerlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org