Branco

Any de naixement: desembre 2021
Sexe: Mascle
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Mitjà

Amb la seva curta edat, ja coneix la pitjor cara de l’ésser humà. Però nosaltres ens estem encarregant que conegui l’altre, la cara de l’amor i la bondat. La cara de les segones oportunitats.

Branco va arribar al refugi com ho fan la majoria, desubicats i espantats. La gàbia se li fa molt petita a un cadellot que té ganes de viure i infinites ganes de jugar. I ara per ell és el moment d’aprendre, d’adaptar-se, de créixer sense pors. I al nostre refugi no ho aconseguirà.

Per això busquem una llar per ell de manera urgent. No volem que es faci gran al refugi.Branco és molt simpàtic i alegre. Però també un cadellot amb el qual s’haurà d’invertir temps en la seva educació.

El Branco enamora molt!, vine i descobreix el gran gos que ara viu entre barrots.

Busquem una bona llar per ell. El vols venir a conèixer?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: diciembre 2021
Sexo: Macho
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Mediano

Con su corta edad, ya conoce la peor cara del ser humano. Pero nosotros nos estamos encargando de que conozca al otro, la cara del amor y la bondad. El rostro de las segundas oportunidades.

Branco llegó al refugio como lo hacen la mayoría, desubicados y asustados. La jaula se le hace muy pequeña a un cachorro que tiene ganas de vivir e infinitas ganas de jugar. Y ahora para él es el momento de aprender, adaptarse, crecer sin miedos. Y en nuestro refugio no lo conseguirá.

Por eso buscamos un hogar para él de forma urgente. No queremos que se haga mayor en el refugio. Branco es muy simpático y alegre. Pero también un cachorro con el que habrá que invertir tiempo en su educación.

Branco enamora mucho!, ven y descubre al gran perro que ahora vive entre barrotes.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org