Baco

Any de naixement: octubre 2016
Sexe: Mascle
Raça: American Bully
Mida: Gran

És un gos molt simpàtic i amb esperit de cadellot. Des del primer dia, s’ha portat súper bé al refugi. Amigable amb la gent i sociable amb altres gossos.

Estar a un lloc com la protectora, no és fàcil per cap gos. Volem creure que quan troben la felicitat definitiva, obliden les coses dolentes del passat. Per en Baco ens encantaria aconseguir una llar on ser feliç i no tornar a veure mai més els seus ulls plens de tristor.

Baco és un gos per gaudir-lo. Si li apropes la cara, et menja a petons. Esperem que algú vingui i s’enamori d’ell tant com ho estem nosaltres. Vine a conèixer aquesta preciositat.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: octubre 2016
Sexo: Macho
Raza: American Bully
Tamaño: Grande

Es un perro muy simpático y con espíritu de cachorro. Desde el primer día, se ha portado súper bien al refugio. Amigable con la gente y sociable con otros perros.

Estar en un sitio como la protectora, no es fácil para ningún perro. Queremos creer que cuando encuentran la felicidad definitiva, olvidan lo malo del pasado. Para Baco nos encantaría conseguir un hogar donde ser feliz y no volver a ver nunca más sus ojos llenos de tristeza.

Baco es un perro para disfrutarlo. Si le acercas la cara, te la come a besos. Esperamos que alguien venga y se enamore de él tanto como lo estamos nosotros. Ven a conocer esta preciosidad.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org