Simba

Any de naixement: abril 2019
Sexe: Mascle
Raça: Pastor Belga Malinois
Mida: Mitjà

En Simba és un gos que va arribar jovenet i amb molta por. No en sabem gaire del seu passat, però és evident que va patir. Les conseqüències emocionals solen ser molt complicades en casos així. Per això busquem una família amb paciència i experiència amb casos difícils que pugui donar-li una segona oportunitat al Simba.

Tots els animals, per difícil que sigui el seu cas, mereixen tenir un vot de confiança. Els anys d’experiència ens diuen que hi ha hagut casos molt difícils que han aconseguit un final feliç gràcies a gent amb un cor immens. Gossos que ara viuen la seva millor vida en una família que els estima. Vols ajudar al Simba a retrobar la felicitat? Vine a veure’l!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: abril 2019
Sexo: Macho
Raza: Pastor Belga Malinois
Tamaño: Mediano

Simba es un perro que llegó jovencito y con mucho miedo. No sabemos mucho de su pasado, pero es evidente que sufrió. Las consecuencias emocionales suelen ser muy complicadas en casos así. Por eso buscamos una familia con paciencia y experiencia con casos difíciles que pueda darle una segunda oportunidad al Simba.

Todos los animales, por difícil que sea su caso, merecen tener un voto de confianza. Los años de experiencia nos dicen que ha habido casos muy difíciles que han logrado un final feliz gracias a gente con inmenso corazón. Perros que ahora viven su mejor vida en una familia que les ama. ¿Quieres ayudar a Simba a reencontrar la felicidad? ¡Ven a verlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org