Farigola

  • Any de naixement: juliol 2021
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

La Farigola va arribar juntament amb altres gats. Va entrar fa un temps, però segueix força espantada. La seva arribada va ser complicada perquè va deixar de menjar, però sembla que ara ja està més animada.

Tot i ser una gateta jove, sana i molt bonica ens està resultant complicat trobar una llar per la Farigola. Les seves pors fan que no es deixi tocar gaire i per tant és descartada de moltes #adopcions.

La bonica Farigola necessita una llar tranquil•la. Una adopció disposada a donar-li temps d’adaptació, a deixar-la fer, sense pressa, perquè agafi confiança i se senti a gust. Creiem que conviuria amb altres gats sense problemes. Vols donar-li una oportunitat? Vine a veure-la!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: julio 2021
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Farigola llegó junto con otros gatos. Entró hace un tiempo, pero sigue bastante asustada. Su llegada fue complicada porque dejó de comer pero parece que ahora ya está más animada.

A pesar de ser una gatita joven, sana y muy bonita nos está resultando complicado encontrar un hogar para Farigola. Sus miedos hacen que no se deje tocar demasiado y por tanto es descartada de muchas #adopciones.

La bonita Farigola necesita un hogar tranquilo. Una adopción dispuesta a darle tiempo de adaptación, a dejarla hacer, sin prisa, para que coja confianza y se sienta a sus anchas. Creemos que conviviría con otros gatos sin problemas. ¿Quieres darle una oportunidad? ¡Ven a verla!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org