Golfo

Any de naixement: juliol 2016
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

Aquest petit va arribar al refugi amb 3 gossos més. Entre ells la Loba i la Kiara. Tots venien de la mateixa llar i l’entrada al refugi, podeu imaginar que no va ser fàcil. Ho tenien tot, amor i afecte. I ara s’han quedat sols.

El Golfo és un gos molt afectuós. Sempre que pot, intenta robar qualsevol carícia. Surt a passejar molt content. Alegre i amb ganes de gaudir. Però la tornada al refugi, sempre és trista. No tenim prou temps per donar l’afecte que mereixen. Masses animals a càrrec nostre.

Per això us demanem que mireu la seva carona i decidiu donar-li una oportunitat. Encara que sigui, venir i passar una estona amb ell.
Golfo es porta bé amb altres gossos i amb la gent, és un gos delicat i tendre. Vine a conèixer-lo!!


Per més informació truca al telèfon
93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: juliol 2016
Sexo: Macho
Raza: Mestís
Tamaño: Mitjà

Este pequeño llegó al refugio con otros 3 perros. Entre ellos Loba y Kiara. Todos venían del mismo hogar y la entrada al refugio, puede imaginar que no fue fácil. Lo tenían todo, amor y cariño. Y ahora se han quedado solos.

Golfo es un perro muy cariñoso. Siempre que puede, intenta robar cualquier caricia. Sale a pasear muy contento. Alegre y con ganas de gozar. Pero la vuelta al refugio, siempre es triste. No tenemos tiempo suficiente para dar el cariño que merecen. Demasiados animales a nuestro cargo.
Por eso le pedimos que mire su carona y decida darle una oportunidad. Aunque sea, venir y pasar un rato con él.
Golfo se lleva bien con otros perros y con la gente, es un perro delicado y tierno. Ven a conocerlo!!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org