Flora

  • Any de naixement: setembre 2017
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

La Flora va arribar al refugi amb 5 cadells i com sol passar, tots van ser adoptats menys ella, la mare.

La Flora és una gata bona, té bona relació amb els altres gats i fa temps que viu a la gatera. Menja bé, és una gata tranquil·la i es deixa tocar quan la gatera està en pau. Si hi ha molt enrenou s’amaga. Per tant necessita un adoptant pacient, que li proporcioni calma i li deixi temps. També una llar sense gaire rebombori. No és una gata difícil ni amb caràcter. Només necessita estar tranquil•la. Vine a coneixer la Flora!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: septiembre 2017
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Flora llegó al refugio con 5 cachorros y como suele ocurrir, todos fueron adoptados menos ella, la madre.

Flora es una gata buena, tiene buena relación con los demás gatos y hace tiempo que vive en la gatera. Come bien, es una gata tranquila y se deja tocar cuando la gatera está en paz. Si hay mucho revuelo se esconde. Por tanto necesita un adoptante paciente, que le proporcione calma y le deje tiempo. También un hogar sin demasiado alboroto. No es una gata difícil ni con carácter. Sólo necesita estar tranquila. ¡Ven a conocer a Flora!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org