Quantik

  • Any de naixement: abril 2022
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

En Quantik no ha tingut gaire sort amb les adopcions. I tot perquè és un gat poruc i això fa que no sigui tan fàcil de conquistar el cor d’algú. La gent vol els gats fàcils, carinyosos i tranquils. Però gats com el Quantik només necessiten una mica més de temps d’adaptació per curar aquestes pors d’una vida complicada.

Està acostumat a altres gats i hi té bona relació. I amb la gent, costa una mica més que hi confïi. Però en una llar tranquil•la les pors sempre són més fàcils de curar. És un gat molt juganer i s’entreté amb qualsevol cosa.

Busquem per ell una família que li doni l’espai per poder tornar a confiar i pugui viure sense pors i feliç. El vols ajudar a trobar una segona oportunitat?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: abril 2022
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Quantik no ha tenido mucha suerte con las adopciones. Y todo porque es un gato miedoso y eso hace que no sea tan fácil conquistar el corazón de alguien. La gente quiere a los gatos fáciles, cariñosos y tranquilos. Pero gatos como Quantik sólo necesitan algo más de tiempo de adaptación para curar estos miedos de una vida complicada.

Está acostumbrado a otros gatos y tiene buena relación con ellos. Y con la gente, cuesta un poco más que confíe. Pero en un hogar tranquilo los miedos siempre son más fáciles de curar. Es un gato muy juguetón y se entretiene con cualquier cosa.

Buscamos para él a una familia que le dé el espacio para poder volver a confiar y pueda vivir sin miedos y feliz. ¿Le quieres ayudar a encontrar una segunda oportunidad?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org