Controla

Any de naixement: maig 2021
Sexe: Femella
Raça: mestissa
Mida: gran

És una gossa molt adorable i dolça. A aquesta petita ja li han trencat el cor dues vegades. El dia que la vàrem recollir. I ara, que després de 7 mesos adoptada, l’han retornat al refugi per problemes d’adaptació i ansietat per separació.

Controla és una gossa bona i sociable amb altres gossos. Ha conviscut amb manada i ara conviu a la gàbia amb el Gucci i es porten molt bé. Passeja bé i quan surt a la muntanya, fa les seves necessitats. Controla és molt jove i té molta vida per endavant.

Busquem una família responsable disposada a estimar-la i ajudar-la a adaptar-se a una llar. L’ansietat per separació es pot treballar. Els nostres educadors sempre ajuden en aquests processos. Adoptar és l’acte d’amor més gran que es pot fer en aquesta vida. Regalar vida, regalar futur, regalar oportunitats. Però ho hem de fer conscientment. Sabent que un animal és una responsabilitat. Que tenen unes necessitats que s’han de cobrir.

Vine a conèixer la Controla. Dóna-li aquesta segona oportunitat que tots mereixem alguna vegada.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: maig 2021
Sexo: Hembra
Raza: mestiza
Tamaño: grande

Es una perra muy adorable y dulce. A esa pequeña ya le han roto el corazón dos veces. El día que la recogimos. Y ahora, que después de 7 meses adoptada, la han devuelto al refugio por problemas de adaptación y ansiedad por separación.

Controla es una perra buena y sociable con otros perros. Ha convivido con manada y ahora convive en la jaula con Gucci y se llevan muy bien. Pasea bien y cuando sale a la montaña, hace sus necesidades. Controla es muy joven y tiene mucha vida por delante.

Buscamos una familia responsable dispuesta a quererla y ayudarla a adaptarse a un hogar. La ansiedad por separación puede trabajarse. Nuestros educadores siempre ayudan a estos procesos. Adoptar es el mayor acto de amor que se puede hacer en esta vida. Regalar vida, regalar futuro, regalar oportunidades. Pero debemos hacerlo conscientemente. Sabiendo que un animal es una responsabilidad. Que tienen unas necesidades que deben cubrirse.

Ven a conocer la Controla. Dale esta segunda oportunidad que todos merecemos alguna vez.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org