Brem

[CATALÀ]

 • Any de naixament: desembre 2021
 • Gènere: Mascle
 • Raça: Mestís
 • Tamany: Mitjà

És un gos molt jove i amb una energia molt bonica. Va arribar al refugi amb molta por. Molta. Encara la té, sobretot envers les persones. Però gràcies a la gran feina dels educadors del refugi, ha millorat molt. Amb altres gossos és sociable. No obstant això, encara li falta molt per aprendre. Li costa presentar-se a altres gossos. No sap jugar ni interpretar els senyals que li donen els seus companys. Tanmateix, amb la manada que conviu, hi ha molta harmonia.

Aquesta por a la gent i la falta de socialització amb animals, ens fa creure que no ha tingut una vida molt dolça. I ens fa mal. Ens fa mal veure la seva carona i pensar que algú no el va tractar bé. Brem és un gos espectacular i mereix la millor de les famílies. Mereix una vida digna i no sobreviure a un refugi per animals sense llar. Vine a conèixer-lo!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


[CASTELLANO]

 • Año de nacimiento: Diciembre 2021
 • Género: Macho
 • Raza: Mestizo
 • Tamaño: Mediano

Es un perro muy joven y con una energía muy bonita. Llegó al refugio con mucho miedo. Mucho. Todavía lo tiene, sobre todo hacia las personas. Pero gracias al gran trabajo de los educadores del refugio, ha mejorado mucho. Con otros perros es sociable. Sin embargo, todavía le falta mucho por aprender. Le cuesta presentarse a otros perros. No sabe jugar ni interpretar las señales que le dan sus compañeros. Sin embargo, con la manada que convive, hay mucha armonía.

Este miedo a la gente y la falta de socialización con animales nos hace creer que no ha tenido una vida muy dulce. Y nos duele. Nos duele ver su carita y pensar que alguien no le trató bien. Brem es un perro espectacular y merece la mejor de las familias. Merece una vida digna y no sobrevivir a un refugio para animales sin hogar. ¡Ven a conocerlo!

¡Ven a verlo y déjate contagiar por su alegría!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org


[ENGLISH]

 • Date of Birth: December 2021
 • Gender: Male
 • Breed: Mixed
 • Size: Medium

He is a very young dog with a very beautiful energy. He arrived at the shelter with great fear. A lot. He still has it, especially towards people. But thanks to the great work of the educators at the refuge, it has improved a lot. With other dogs he is sociable. However, he still has a lot to learn. He has a hard time introducing himself to other dogs. He doesn’t know how to play or interpret the signals that his teammates give him. However, with the herd that lives together, there is a lot of harmony.

This fear of people and lack of socialization with animals makes us believe that he has not had a very sweet life. And it hurts us. It hurts us to see his face and think that someone did not treat him well. Brem is a spectacular dog and deserves the best of families. He deserves a decent life and not survive in a homeless animal shelter. Come meet him!

Come see it and let yourself be infected by its joy!

For more information, call us at 93 840 27 77 or send an email to info@protectoragranollers.org