Narco

[CATALÀ]

 • Any de naixament: setembre 2016
 • Gènere: Mascle
 • Raça: American Staffordshire Terrier
 • Tamany: Mitjà

Va arribar fa temps al refugi. I ens agradaria dir-vos que avui està millor, més adaptat, però no… els gossos no ho passen bé vivinta una gàbia. Molts s’acostumen i és el que més trenca el cor. Narco és un gos afectuós. Molt obedienti simpàtic. Passeja bé sense estirar gaire de la corretja.

Al refugi no ha conviscut amb cap gos fins al moment. Ha estat solet a la gàbia. Busquem una bona llar per ell. Cap animal mereix acabar així. Abandonat i destinat a una vida que mai serà bona. Una vida de soledat. Fred a l’hivern i calor a l’estiu. I poques estones de felicitat.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


[CASTELLANO]

 • Año de nacimiento: Septiembre 2016
 • Género: Macho
 • Raza: American Staffordshire Terrier
 • Tamaño: Mediano

Llegó hace tiempo al refugio. Y nos gustaría decirles que hoy está mejor, más adaptado, pero no… los perros no lo pasan bien viviendo una jaula. Muchos se acostumbran y es lo que más rompe el corazón. Narco es un perro cariñoso. Muy obediente simpático. Pasea bien sin estirar demasiado de la correa.

En el refugio no ha convivido con ningún perro hasta el momento. Ha estado solito en la jaula. Buscamos un buen hogar para él. Ningún animal merece terminar así. Abandonado y destinado a una vida que nunca será buena. Una vida de soledad. Frío en invierno y calor en verano. Y pocos ratos de felicidad.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org


[ENGLISH]

 • Date of birth: September 2016
 • Gender: Male
 • Breed: American Staffordshire Terrier
 • Size: Medium

Narco arrived at the shelter some time ago. And we would love to tell you that as of today he is better, more adapted, but no… dogs don’t enjoy living in a cage. Many get used to it and this is what breaks our heart the most.

Narco is a loving dog. Very obedient and friendly. It walks well on the leash without pulling too much. At the shelter he has not lived with any dog ​​so far. He’s been all alone in the cage.

We are looking for a good home for him. No animal deserves to end up like this. Abandoned and destined for a life that will never be good. A life of solitude. Cold in the winter and hot in the summer. And only a few moments of happiness.

For more information, call us at 93 840 27 77 or send an email to info@protectoragranollers.org