Stardust

  • Any de naixement: setembre 2012
  • Gènere: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

La Stardust és una gata molt bona i tranquil·la. Té un caràcter molt dòcil. Per què està encara al refugi? Perquè és un dels molts animals invisibles que tenim. Ningú la vol perquè és una gata sènior i positiva en +FIV. A més també té leishmania, que en el cas dels gats els escurça la vida. Ho té tot en contra, però lluitarem fins al final per ella. Perquè tingui una oportunitat de ser feliç igual que la tenen els cadells.

Ha viscut molt temps al carrer, va arribar procedent d’una colònia de gats. És una gata que només busca pau i relax. I una mica de mimos també!

Vols ser el seu àngel de la guarda i fer-li el millor regal de retornar-li la felicitat?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: septiembre 2013
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Stardust es una gata muy buena y tranquila. Tiene un carácter muy dócil. ¿Por qué está todavía en el refugio? Porque es uno de los muchos animales invisibles que tenemos. Nadie la quiere porque es una gata senior y positiva en +FIV. Además también tiene leishmania, que en el caso de los gatos les acorta la vida. Lo tiene todo en contra, pero lucharemos hasta el final por ella. Para que tenga una oportunidad de ser feliz al igual que la tienen los cachorros.

Ha vivido mucho tiempo en la calle, llegó procedente de una colonia de gatos. Es una gata que sólo busca paz y relax. ¡Y un poco de mimos también!

¿Quieres ser su ángel de la guarda y hacerle el mejor regalo de devolverle la felicidad?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org