Mateo

  • Any de naixement: març 2015
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

En Mateo és un gat especial. Ha passat molts mesos dins una gàbia perquè havia arribat en molt mal estat. També se li va realitzar dues operacions per extreure-li un parell d’hèrnies que tenia a la panxa. Però en Mateo no ha perdut la seva dolçor i la seva afectivitat cap a les persones. És un gat realment molt i molt afectuós. Gaudeix amb intensitat les carícies, les atencions, el contacte amb els humans, fins i tot estableix una connexió potent amb la mirada.

És que en Mateo és tot un personatge. Ens agradaria tantíssim trobar-li una família, una llar per a ell, on pugui, per fi, gaudir plenament del que més li agrada – estar en companyia de les persones, sentir-se estimat i rebre carícies.

En Mateo és un gat positiu al VIF, però fa vida normal i no necessita cap medicació. És un gat que conviu ara a la gatera amb altres gats positius, és sociable, de seguida s’ha adaptat i no té cap problema amb cap gat.

Mateo, tresor, somiem amb un miracle per a tu: una llar plena d’amor que et mereixes tant. Sort, petit! Vine a conèixer el Mateo!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: marzo 2015
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Mateo es un gato especial. Ha pasado muchos meses en una jaula porque había llegado en muy mal estado. También se le realizó dos operaciones para extraerle un par de hernias que tenía en la barriga. Pero Mateo no ha perdido su dulzura y su afectividad hacia las personas. Es un gato realmente muy cariñoso. Disfruta con intensidad las caricias, los cuidados, el contacto con los humanos, incluso establece una potente conexión con la mirada.

Mateo es todo un personaje. Nos gustaría tantísimo encontrarle una familia, un hogar para él, donde pueda, por fin, disfrutar plenamente de lo que más le gusta – estar en compañía de las personas, sentirse querido y recibir caricias.

Mateo es un gato positivo en el VIF, pero hace vida normal y no necesita ninguna medicación. Es un gato que convive ahora en la gatera con otros gatos positivos, es sociable, enseguida se ha adaptado y no tiene ningún problema con ningún gato.

Mateo, tesoro, soñamos con un milagro para ti: un hogar lleno de amor que te mereces tanto. ¡Suerte, pequeño! ¡Ven a conocer a Mateo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org