Pepper

[CATALÀ]

  • Any de naixement: abril 2021
  • Sexe: Femella
  • Raça: Pastor Belga Malinois
  • Mida: gran

La Pepper és un cas complicat, però no per això deixarem de lluitar per ella. Sempre diem que hi ha una família per cada animal, així que volem que la Pepper tingui aquesta sort. 

És reactiva amb les persones que no coneix i amb qualsevol cosa que es mou. Segurament ha tingut una vida difícil i la inseguretat i la por li ho posen tot més complicat. Però els educadors tenen moltes pautes per treballar aquest tipus de situacions i molts cops milloren ràpid. 

La Pepper conviu amb gats i altres gossos. Està en una casa d’acollida i és carinyosa amb la família. En un ambient de calma i tranquil•litat com és una llar, la Pepper es relaxa. Necessita activitat física i també moments de pau. 

Busquem una família amb experiència que conegui aquesta raça i que la pugui estimar tal i com és. Vols conèixer la Pepper?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


[CASTELLANO]

Año de nacimiento: abril 2020
Sexo: Hembra
Raza: Pastor Belga Malinois
Tamaño:
grande

Pepper es un caso complicado, pero no por eso dejaremos de luchar por ella. Siempre decimos que hay una familia para cada animal, así que queremos que Pepper tenga esa suerte.

Es reactiva con las personas que no conoce y con cualquier cosa que se mueve. Seguramente ha tenido una vida difícil y la inseguridad y el miedo se lo ponen todo más complicado. Pero los educadores tienen muchas pautas para trabajar este tipo de situaciones y muchas veces mejoran rápido.

Pepper convive con gatos y otros perros. Está en una casa de acogida y es cariñosa con su familia. En un ambiente de calma y tranquilidad como es un hogar, Pepper se relaja. Necesita actividad física y momentos de paz.

Buscamos una familia con experiencia que conozca esta raza y que la pueda amar tal y como es. ¿Quieres conocer a Pepper?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org


[ENGLISH]

  • Date of Birth: August 2020
  • Gender: Female
  • Breed: Malinois
  • Size: Big

Pepper is a complicated case, but that doesn’t mean we won’t stop fighting for her. We always say there’s a family for every animal, so we want Pepper to be that lucky.

She is reactive to people she doesn’t know and to anything that moves. He must have had a difficult life and insecurity and fear make everything more complicated for him. But educators have many guidelines for working with this type of situation and they often improve quickly.

Pepper lives with cats and other dogs. She is in a foster home and is affectionate with her family. In an atmosphere of calm and tranquility like a home, Pepper relaxes. He needs physical activity and also moments of peace.

We are looking for an experienced family that knows this breed and can love it as it is. Want to meet Pepper?

For more information, call us at 93 840 27 77 or send an email to info@protectoragranollers.org