Hoku

  • Any de naixement: abril 2020
  • Sexe: mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

El Hoku va arribar procedent d’una llar on ja no el podien cuidar més. Al cap de poques setmanes va ser adoptat, però ha estat retornat al refugi, ja que no es duia bé amb la gata de la llar.

El Hoku ara viu a la gatera. I tot i que els altres gats no li agraden gaire, s’hi ha hagut d’acostumar a viure-hi. Cada dia està més tranquil i ja no els bufa tant, però si ha de triar… prefereix no compartir espai amb ells.

Aquest siameset és molt bo amb les persones. És dolç i li agrada molt venir a demanar carícies. També és força tranquil i passa la major part del temps estirat, fent vida contemplativa.

El Hoku, un altre dels nostres adults que busca llar. Segur que si entres aquests dies a la gatera, serà dels primers a venir a saludar. Esperem que puguis trobar una llar aviat, bonic! El Hoku t’espera per començar una nova vida plegats!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: Abril 2020
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Hoku llegó procedente de un hogar donde ya no podían cuidarlo más. A las pocas semanas fue adoptado, pero ha sido devuelto al refugio, ya que no se llevaba bien con la gata del hogar.

Hoku ahora vive en la gatera. Y aunque los demás gatos no le gustan mucho, ha tenido que acostumbrarse a vivir allí. Cada día está más tranquilo y ya no les sopla tanto, pero si tiene que elegir… prefiere no compartir espacio con ellos.

Este siamés es muy bueno con las personas. Es dulce y le gusta mucho venir a pedir caricias. También es bastante tranquilo y pasa la mayor parte del tiempo tumbado, haciendo vida contemplativa.

Hoku, otro de nuestros adultos que busca hogar. Seguro que si entras estos días en la gatera, será de los primeros en venir a saludar. Esperamos que puedas encontrar un hogar pronto, hermoso! ¡Hoku te espera para empezar una nueva vida juntos!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org