Agatha

  • Any de naixement: Maig 2017
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

L’Agatha és un amor de gateta: mansa, dòcil, tranquil·la, neta… I rebonica!

A la gàbia està molt trista… moltes vegades la trobem de cara a la paret. L’Agatha encara no pot baixar a la gatera dels positius, i és que ahir se li va haver d’extreure un bulto que tenia quan va ser trobada. La setmana vinent tindrem els resultats de la biopsia.

Li busquem una llar on sigui gata única, amb gats com ella (felv) o bé vacunats contra la leucèmia. Amb gossos o altres animals si que hi pot conviure, ja que no hi ha risc de contagi.

L’Agatha és una gata molt afectuosa. Li encanta que la raspallin i estiguin per ella. Pot fer vida totalment normal i té el mateix dret a tenir una família que qualsevol altre animaló. Vine a conèixer-la i enamora’t de la seva mirada!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: Mayo 2017
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Agatha es un amor de gatita: mansa, dócil, tranquila, limpia… ¡Y muy bonita!

En la jaula está muy triste… muchas veces la encontramos de cara a la pared. Agatha aún no puede bajar a la gatera de los positivos, y es que ayer se le tuvo que extraer un bulto que tenía cuando fue encontrada. La próxima semana tendremos los resultados de la biopsia.

Le buscamos un hogar donde sea gata única, con gatos como ella (felv) o vacunados contra la leucemia. Con perros u otros animales sí puede convivir, ya que no existe riesgo de contagio.

Agatha es una gata muy cariñosa. Le encanta que la cepilles y estés por ella. Puede hacer vida totalmente normal y tiene el mismo derecho a tener una familia que cualquier otro animalito. ¡Ven a conocerla y enamórate de su mirada!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org