Chiqui

  • Any de naixement: maig 2017
  • Sexe: mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

El Chiqui és un gat adult, sa i esterilitzat que va ser portat al refugi després que la seva propietària morís i cap dels familiars se’n volgués/pogués fer càrrec.

El Chiqui va passar unes primeres setmanes molt espantat i bloquejat. Li costava molt menjar, i per això se li va haver de posar tub d’alimentació. Ara ja torna a menjar sol.

És un gat molt dòcil i es relaxa quan l’acaricies i estàs amb ell. Els altres gats no li agraden, per això seria convenient que fos animal únic a la llar.

Necessitem treure’l del refugi. És un gat que ha estat ben cuidat i que de cop ho ha perdut tot. Volem tornar-li a donar una vida plena, tranquil·la, en la que pugui sentir-se estimat i cuidat de nou. Es mereix tornar a tenir algú que l’estimi i li digui bon dia cada matí. Vine a conèixer-lo! Te l’imagines a casa teva?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: Mayo 2017
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Chiqui es un gato adulto, sano y esterilizado que fue llevado al refugio después de que su propietaria muriera y ninguno de los familiares quiso/pudo hacerse cargo.

Chiqui pasó unas primeras semanas muy asustado y bloqueado. Le costaba mucha comer, por lo que se le tuvo que poner un tubo de alimentación. Ahora ya vuelve a comer solo.

Es un gato muy dócil y se relaja cuando lo acaricias y estás con él. Los demás gatos no le gustan, por eso sería conveniente que fuera animal único en el hogar.

Necesitamos sacarlo del refugio. Es un gato que ha estado bien cuidado y que de repente lo ha perdido todo. Queremos volver a darle una vida plena, tranquila, en la que pueda sentirse amado y cuidado de nuevo. Merece volver a tener a alguien que le ame y le diga buen día cada mañana. ¡Ven a conocerlo! ¿Te lo imaginas en tu casa?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org