Verita

  • Any de naixement: Agost 2022
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

La Verita és una gateta molt joveneta. Pràcticament ha viscut tota la vida al refugi des de que era un cadell. Ella i el seu germà Virgi eren molt porucs i és van fer grans al refugi. Una família els va adoptar… però al veure que no es treien la por els va tornar.

De vegades hi ha animals que necessiten més temps. No s’adapten d’avui per demà. I hem de tenir paciència. A les persones ens passa el mateix amb els llocs nous i canvis i nosaltres ho podem raonar. Els animals no tenen aquesta opció i els hi hem de deixar més espai i temps. Tot s’aconsegueix!

Els dos vivien a la gatera i el Virgi ja ha estat adoptat, ara només queda ella. És molt dolça i té bona relació amb gats. Aquestes últimes setmanes ha millorat molt! Ja es deixa tocar i fins i tot ve a buscar mimos.. tot i que s’espanti amb facilitat si fas algun moviment sobtat. Però res que el temps i la paciència no puguin aconseguir. Vine a conèixer la Verita! És un encant de gateta!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: Agosto 2022
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Verita es una gatita muy jovencita. Prácticamente ha vivido toda la vida en el refugio desde que era un cachorro. Ella y su hermano Virgi eran muy miedosos y se hicieron mayores en el refugio. Una familia los adoptó… pero al ver que no se quitaba el miedo los devolvió.

A veces existen animales que necesitan más tiempo. No se adaptan de hoy para mañana. Y debemos tener paciencia. A las personas nos pasa lo mismo con los sitios nuevos y cambios y nosotros lo podemos razonar. Los animales no tienen esta opción y debemos dejarles más espacio y tiempo. ¡Todo se consigue!

Los dos vivían en la gatera y Virgi ya ha sido adoptado, ahora sólo queda ella. Es muy dulce y tiene buena relación con gatos. ¡Estas últimas semanas ha mejorado mucho! Ya se deja tocar e incluso viene a buscar mimos, aunque se asuste con facilidad si haces algún movimiento repentino. Pero nada que el tiempo y la paciencia no puedan conseguir. ¡Ven a conocer a Verita! ¡Es un encanto de gatita!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org