Goffy

[CATALÀ]

 • Any de naixament: Juny 2018
 • Gènere: Mascle
 • Raça: Mesiz
 • Tamany: Mitja

El Goffy és un gos mestís molt noble i “bonachón”. Està força prim i al refugi ho passa malament. A ell li agrada molt estar amb les persones, és molt afectuós.   El Goffy passeja tranquil i és molt bo. Fa poques setmanes que viu al refugi. Actualment viu en un dels patis, compartint espais amb altres gossos i gosses.

.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


[CASTELLANO]

 • Año de nacimiento: Junio 2018
 • Género: Macho
 • Raza: Mestizo
 • Tamaño: Mediano

Goffy es un perro mestizo muy noble y “bonachón”. Está bastante delgado y en el refugio lo pasa mal. A él le gusta mucho estar con las personas, es muy cariñoso.   Goffy pasea tranquilo y es muy bueno. Lleva pocas semanas viviendo en el refugio. Actualmente vive en uno de los patios, compartiendo espacios con otros perros y perras.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org


[ENGLISH]

 • Date of birth: June 2018
 • Gender: Male
 • Breed: Mixed Breed
 • Size: Medium

The Goffy is a very noble and “good-natured” mixed-breed dog. He is quite thin and is having a hard time at the shelter. He really likes being with people, he is very affectionate.   Goffy walks calmly and is very good. He has been living in the shelter for a few weeks. He currently lives in one of the yards, sharing spaces with other dogs.

For more information, call us at 93 840 27 77 or send an email to info@protectoragranollers.org