Petit

  • Any de naixement: maig 2020
  • Sexe: mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

Hi ha perfils de gats amb els que patim quan els hem d’introduïr a la gatera, com és el cas del Petit. El Petit fa poc que va arribar al refugi. L’hem publicat bastant però no ha cridat l’atenció de cap possible adoptant i ha hagut d’anar a la gatera.

El Petit és un gat molt tranquil i carinyós, però no li agraden els altres gats. I a la gatera no té altre remei que haver-hi de conviure amb tots ells. El Petit miola perquè se li acosten, a alguns els bufa… està molt angoixat.

Continuem buscant-li llar on pugui ser gat únic. Un espai on estar tranquil i poder tornar a ser el gat mimos que era dies abans d’entrar a la gatera. No volem que pateixi més. Vine a conèixer el Petit!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: Mayo 2020
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Hay perfiles de gatos con los que sufrimos cuando tenemos que introducirlos en la gatera, como es el caso de Petit. Hace poco que Petit llegó al refugio. Lo hemos publicado bastante pero no ha llamado la atención de ningún posible adoptante y ha tenido que ir a la gatera.

Petit es un gato muy tranquilo y cariñoso, pero no le gustan los demás gatos. Y en la gatera no tiene otro remedio que tener que convivir con todos ellos. Petit maúlla porque se le acercan, a algunos les sopla… está muy angustiado.

Continuamos buscándole hogar donde pueda ser gato único. Un espacio donde estar tranquilo y poder volver a ser el gato mimoso que era días antes de entrar en la gatera. No queremos que sufra más. ¡Ven a conocer a Petit!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org