Angel

  • Any de naixement: agost 2020
  • Sexe: mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

Aquest preciós és l’Àngel. Va arribar amb el seu germà perquè la seva família no els podia cuidar més. L’Àngel viu a la gatera, però és un gat que mai havia estat lluny de casa seva. Aquest petit busca les carícies tota l’estona, li agrada estar a la falda i sempre a prop de la gent.

A la gatera no busca problemes amb altres gats. Busquem una llar definitiva pels nostres adults com ell! La gatera actualment n’està plena! Plena de gats dòcils que també cerquen una vida millor lluny del refugi. Vine a conèixer l’Angel!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: agosto 2020
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Este precioso es el Ángel. Llegó con su hermano porque su familia no podía cuidarles más. Ángel vive en la gatera, pero es un gato que nunca había estado lejos de su casa. Este pequeño busca las caricias todo el rato, le gusta estar en tu regazo y siempre cerca de la gente.

En la gatera no busca problemas con otros gatos. ¡Buscamos un hogar definitivo para nuestros adultos como él! ¡La gatera actualmente está llena! Llena de gatos dóciles que también buscan una vida mejor lejos del refugio. ¡Ven a conocer a Angel!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org