Muestri

  • Any de naixement: juny 2018
  • Sexe: mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

En Muestri va ser trobat en un magatzem. És molt dòcil i carinyós. És estrany que un gat feral sigui tan afable, però potser abans tenia una família o bé tenia algun cuidador. Les seves antigues vides són un misteri. Sigui com sigui, li agraden les persones i les carícies.

Va arribar amb els ulls una mica malament per una conjuntivitis, tot i que amb una mica de neteja i gotes ja li millorarà. Es deixa manipular sense problemes! En Muestri és un gat molt maco. Però sempre fa aquesta cara tristona que tan poc ens agrada. Volem que trobi aviat una família on pugui tornar a tenir brillants els ulls. Vine a conèixer en Muestri!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: Junio 2018
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Muestri fue encontrado en un almacén. Es muy dócil y cariñoso. Es raro que un gato feral sea tan apacible, pero quizás antes tenía una familia o tenía algún cuidador. Sus antiguas vidas son un misterio. Sea como fuere, le gustan las personas y las caricias.

Llegó con los ojos algo mal por una conjuntivitis, aunque con algo de limpieza y gotas ya le mejorará. ¡Se deja manipular sin problemas! Muestri es un gato muy bonito. Pero siempre tiene esa cara tristona que tan poco nos gusta. Queremos que encuentre pronto una familia en la que pueda volver a tener brillantes los ojos. ¡Ven a conocer a Muestri!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org