Benji

[CATALÀ]

 • Any de naixament: Febrer 2023
 • Gènere: Mascle
 • Raça: Mesiz
 • Tamany: Mitja

Amb la seva curta edat, ja ha sigut abandonat dos cops. Benji és adorable, un gos afectuós i juganer, sociable amb altres gossos i amorós amb la gent. Amb ganes de viure! És un cadellot molt llest i necessita marxar de la protectora. La gàbia el destrossarà.

.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


[CASTELLANO]

 • Año de nacimiento: Febrero 2023
 • Género: Macho
 • Raza: Mestizo
 • Tamaño: Mediano

Con su corta edad, ya ha sido abandonado en dos ocasiones. Benji es adorable, un perro cariñoso y juguetón, sociable con otros perros y amoroso con la gente. ¡Con ganas de vivir! Es un cachorro muy listo y necesita marcharse de la protectora. La jaula le destrozará.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org


[ENGLISH]

 • Date of birth: February 2023
 • Gender: Male
 • Breed: Mixed Breed
 • Size: Medium

At his young age, he has already been abandoned twice. Benji is adorable, a loving and playful dog, sociable with other dogs and loving with people. Eager to live! He is a very smart puppy and needs to leave the shelter. The cage will tear him apart.

.

For more information, call us at 93 840 27 77 or send an email to info@protectoragranollers.org