Jeanine

  • Any de naixement: Abril 2020
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

La Jeanine va ser recollida dels carrers de Lliçà al mes d’abril. Arribava amb els seus dos cadells, que de seguida van ser adoptats. Però ningú es va interessar per ella, la mare, i des de llavors que està al refugi amb nosaltres.

Aquesta gateta tan bonica d’ulls grocs, ara viu a la gatera, quasi sempre a l’ampit de la finestra, observant tot des de dalt. Si no et coneix, pot mostrar-se desconfiada, però quan hi estableixes vincle… comença a deixar-se tocar. És molt dolça i tranquil·la. Busca família…! Pot conviure amb altres gats. La Jeanine t’espera! Vine a conèixer-la!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: Abril 2020
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Jeanine fue recogida de las calles de Lliçà en el mes de abril. Llegaba con sus dos cachorros, que enseguida fueron adoptados. Pero nadie se interesó por ella, la madre, y desde entonces está en el refugio con nosotros.

Esta gatita tan bonita de ojos amarillos, ahora vive en la gatera, casi siempre en el alféizar de la ventana, observándolo todo desde arriba. Si no te conoce, puede mostrarse desconfiada, pero cuando estableces vínculo… empieza a dejarse tocar. Es muy dulce y tranquila. ¡Busca familia…! Puede convivir con otros gatos. Jeanine te espera! ¡Ven a conocerla!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org